Se cool ud når du klatrer

Når du begynder at klatre, vil du hurtigt mærke, hvordan det både er en fysisk sport og en hjernesport, hvor du lærer at holde fokus. Det er en sport, man hurtigt bliver grebet af, og hvis du gerne vil dyrke klatring på længere sigt, så vil du måske også gerne investere i noget ekstra klatreudstyr – ud over det mest basale, som er klatresko, kalkpose og crashpad.

Sikkerheden skal være i top

Af sikkerhedsmæssige grunde er det vigtigt, at du finder de helt rigtige par klatresko, som passer til din fod og sidder godt fast, så du ikke glider, når du klatrer. Der findes forskellige typer af klatresko, og her må du prøve dig frem for at finde det helt rigtige par, som matcher dine fødder. Klatreskoen skal både have en god pasform og være åndbar, så du kan have den på i mange timer, hvad enten du klatrer indendørs eller udendørs. Er du nervøs for at falde ned og slå hovedet, kan du investere i en klatrehjelm, men for mange er en crashpad en god løsning. Hvis du gerne vil vide, hvilken klatrehjem der er bedst, kan du fx undersøge, hvilken type hjelm der klarer sig bedst i test.

Flot designet klatretøj

Du kan sagtens klatre i et par behagelige shorts og en T-shirt, men hvis du gerne vil se cool ud, imens du klatrer, så findes der designertøj på markedet, som henvender sig til folk, som klatrer. Her bliver tøjets funktionalitet kombineret med flot design og flotte farver. Det er ligesom, når du styler din varebil med smart udstyr fra worksystem.dk og få den til at se mere cool ud. Det kan fx være frontbøjler, vindafledere eller sidesteps. I forskellige outdoor-butikker kan du finde smarte korte eller lange klatrebukser, T-shirts og langærmede trøjer, fleecejakker og andet lækkert klatretøj. Så kan du blive klar til klatreturen på fx Bornholm, når sommeren kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

cocktail