Tag på klatretur i bakkerne på Samsø

Samsø er en skøn ø, og her er rig mulighed for at boltre sig og opleve en hel masse. Her er også plads til alle dem, der godt kan lide at klatre, og langt de fleste mennesker trænger til en aktiv ferie fra tid til anden. Uanset om du er garvet til at klatre eller ej, så er det helt oplagt at opleve de skønne bakker på Samsø denne sommer. Mange mennesker kan også godt lide at bruge sommeren til mange hjemlige projekter, som f.eks. at istandsætte badeværelset eller få et helt nyt badeværelse. Er det også det, som din sommer står på dette år, så kig forbi Rörfokus, hvor du finder alt, hvad du har brug for til at skabe netop dit badeværelse. Rörfokus har et stort udvalg, priserne er prisvenlige, og du kan med sikkerhed finde lige netop det, som du er på udkig efter. På den måde kan din sommer både komme til at stå på aktiv ferie, såvel som på renovering af badeværelse. Smut derfor straks forbi badeværelsesbutikken Rörfokus, og gå på udkig blandt de mange spændende varer.

Nyd din aktive ferie på Samsø

Måske har du allerede været på en del klatreture rundt omkring i Danmark, og det kan også tænkes, at du har været et smut forbi udlandet. Men Samsø er et sted, som du absolut skal besøge, for ud over det at klatre, så kan du også opleve mange andre skønne ting på øen. Du skal selvfølgelig som det første have fundet ud af, hvor du gerne vil overnatte, og der findes flere forskellige hoteller på øen, ligesom det også er muligt at overnatte på vandrehjem. Der er også rig mulighed for at finde overnatninger privat. Uanset hvor på øen du vælger at overnatte, er det ganske nemt at komme til bakkerne, for du kan blot ringe efter en bus, og den vil således afhente dig på den adresse hvor du opholder dig, og så vil du blive kørt hele vejen op til bakkerne. Bussen er også klar når du skal tilbage igen efter endt klatring.

Mens du klatrer, vil du kunne se helt til både Aarhus og Mols, og der er en fantastisk udsigt, som du ikke finder andre steder. Du får meget hurtigt sved på panden, og er du til det, så kan du også medbringe en MTB, for så bliver det for alvor sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

cocktail