Fejr jeres klatresucces med dejlig vin

Det bliver mere og mere in at klatre. Hvad enten det gælder klatring indendørs i klatreklubber og aktivitetshaller, hvor der etableres klatrevægge, eller klatring udendørs i bouldering opstillinger eller decideret i naturen – så er det en sport, der tiltrækker stadig flere. Og det med god grund, for klatring er en fremragende form for motion. Der er således rigtig mange motionister, som vælger klatring som den motionsform, de foretrækker.

Lav en lille vinklub

Når man er motionist, dyrker man typisk sporten for fornøjelsens skyld og måske mindre for konkurrencen, og derfor er det er en god idé at kombinere motionen med andre former for aktiviteter. For eksempel kan vi foreslå, at I, hvis I er flere, der klatretræner sammen, laver en lille vinklub, hvor I smager på forskellige typer vin. Der er altid en god grund til at fejre en succes med et glas vin og hyggeligt samvær.

Hos on line vinforretningen Vinoteket kan I bestille forskellige vine hjem, og Vinoteket leverer lige til døren, så I ikke selv skal afhente vinen i en fysisk Vinoteket butik. Hos Vinoteket kan I bestille vine fra hele verden, heriblandt en masse forskellige smagekasser, der er sammensat med eksempelvis en række forskellige vine fra det samme vindistrikt. Med en smagekasse fra Vinoteket kan I således komme vidt omkring, og hen ad vejen kan I prøve flere forskellige typer smagekasser med varierende vine.

Sund og alsidig motion

Klatring er en god motionsform for de fleste. Man kan for det første vælge sværhedsgrad på sin motion, og for nogle vil klatring i naturen være fint, mens andre trives bedre indendørs ved en klatrevæg. Og for det andet er klatring en meget alsidig form for motion, der træner mange forskellige muskler og muskelgrupper i kroppen. Knogler og led styrkes på den gode måde, og derudover lærer man rigtig meget om at planlægge det næste skridt, så man beholder fodfæste og ikke ryger ned i sikkerhedstovet eller nettet. Klatring er således en meget strategisk orienteret sport, hvilket tiltaler mange.

Der findes klatreklubber over hele landet, så der er gode muligheder for at finde et godt fællesskab omkring denne sport, og mange at fejre succeserne med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

cocktail