Gode ideer til indretning af jeres klublokaler

Er du medlem af en klatreklub? Så deler du interesse med ganske mange andre danskere: Antallet af medlemmer i Dansk Klatreforbund er steget til det tredobbelte de seneste år, og det er der gode forklaringer på. For det første er der mange der ser klatring som et godt alternativ til fitness, og for det andet er klatring en sport, der kan udøves på mange niveauer. De mange nye klatrere kan både klatre indendørs på klatrevægge og udendørs i klatreparker og i naturens egne klatreegnede landskaber både herhjemme og i udlandet.

At være medlem af en klatreklub giver nogle ordnede rammer for at udøve den dejlige sport, og det betyder også, at der er klublokaler, som skal holdes ved lige. Her er nogle ideer til, hvad I kan gøre med jeres lokaler.

Skab flotte rammer for restitution

Klublokaler kan bruges til at restituere efter de fysiske udfoldelser, for klatring stiller krav til fysikken, og din krop har godt af at få noget hvile efter strabadserne. Derfor er det en god idé at gøre jeres klublokaler hyggelige, for eksempel med tapeter fra Familietapeter.dk, som kan fås i mange mønstre og designs. Hos webshoppen Familietapeter.dk kan I for eksempel også finde tapeter, der er beregnet til at opsætte i samlede tableauer, så I for eksempel kan tapetsere et helt motiv på en væg. Det kunne for eksempel være et naturmotiv med klipper, bjergtoppe og kløfter, at I med udsmykningen i jeres klublokaler også knytter an til det, som klubben handler om.

I kan også indrette jeres lokaler hyggeligt med nogle gode, bløde stole og sofaer, der omkranser et stort bord, så I kan hvile ud, mens I sidder og drikker kaffe, får et glas vin eller andet. Husk nogle lækre plaids, som I kan tage omkring jer, hvis I har ømme muskler, eller luften er lidt kølig.

Det kan også være en god idé at indrette jer med et tekøkken, så I kan lave små retter, smøre madpakker og andet, som I kan tage med ud på jeres klatrefærd.

For medlemmer af en klatreklub er lokalerne det naturlige samlingssted, hvor I kan mødes og planlægge ture ud i naturen, hvor I vil klatre, holde klubmøder og klubfester, og i det hele taget have jeres daglige gang i forbindelse jeres klatreaktiviteter. Da jeres klublokaler er så vigtig en del af klubbens sociale liv, er det bare om at komme i gang med at gøre dem hyggelige, og med hjælp fra Familietapeter.dk kan I komme rigtig langt for små penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

cocktail