Her er årets hotteste tøj for klatrere

Landet over strømmer det til med nye medlemmer i klatreklubberne. Det er naturligvis en udvikling vi her på bloggen er glade for. Det er nemlig et symptom på, at klatresporten vinder frem, og at den bliver stadig mere populær. Det er i særdeleshed blandt de unge, at denne fremadstormende sportsgren vinder indpas, og på mange måder skyldes det vel sagtens, at sportsgrenen er hård, rå og ikke mindst supersjov. At den samtidig kan være med til at styrke kroppens naturlige skønhed, er naturligvis blot et ekstra plus. Blandt de unge er mode og tøj også yderst populært, så i artiklen her ser vi nærmere på hvilket tøj der virkelig hitter blandt de unge i år. Vi ser også nærmere på hvilken slags tøj der egner sig bedst til klatring.

Bukser og minimalistisk mode hitter

Nu hvor vi netop er sprunget ind i et nyt år, er der mange der stiller spørgsmålet hvilken slags tøj der hitter. Til det kan vi blandt andet konstatere, at bukser i alverdens afskygninger netop nu er yderst hot. En bølge af minimalisme er samtidig strøget ind over os, og i modebilledet har det ført til et øget fokus på farverne hvid, sort og beige. Det kan også ses på udvalget af bukser, som i stort omfang netop nu føres i disse minimalistiske farver. Så vil du være med på moden, så bør du købe et par fede bukser i disse farver. Du kan med fordel gøre det via webshoppen NA-KD, som fører et stort udvalg af disse moderne, flotte og lækre bukser.

De omtalte bukser vil gøre sig fint på alle. Også på dem som til dagligt dyrker klatresporten. Man kan med fordel tage dem på efter endt træning. Men hvad skal man egentlig have på af tøj mens man klatrer?

Oplagt træningstøj til når du klatrer

Klatring er en yderst krævende sportsgren. Den er hård, og man får aktiveret stort set samtlige muskelgrupper i kroppen. Man får samtidig strukket kroppen i alverdens positioner, og det sætter naturligvis nogle hårde krav til det tøj man bærer, mens man er på klatrevæggen. Hvis du skal til at starte til klatring, og du endnu ikke har træningstøjet klar, så er anbefalingen herfra at du køber noget med stræk i. Gerne noget polyesterbaseret, så du let kan få transporteret sveden væk fra kroppen. For lad det være sagt med det samme – du kommer i den grad til at svede!

Få straks meldt dig ind i den lokale klatreklub

Afslutningsvis vil vi anbefale dig at få meldt dig ind i en lokal klatreklub. Stadig flere oprettes landet over, i takt med sportens fremmarch, så det er bare om at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

cocktail