Bliv medlem af en klatreklub

Klatring er en fantastisk måde at bevæge sig på, og i denne aktivitet bruger man både hænder og fødder. Både styrken og konditionen bliver ligeledes udfordret. Har man ikke prøvet klatring før i en af de danske klubber, så kan man få en prøvetime og her afgøre, om det er noget, man kunne være interesseret i at gå til. Har man allerede prøvet klatring udendørs, så har man en god idé om, hvad det drejer sig om, og det er tilmed blevet super populært at klatre indendørs i løbet af de seneste 5 år.

Ikke alle bor i nærheden af en klatreklub, men det er værd at køre efter. Er det sol og sommer, så skal man selvfølgelig huske solfilm til bilen – så er bilen heller ikke varm, når man skal hjem igen. Man kan godt forberede sig på, at man bliver i super god form, når man klatre, og selv hvis der er en lidt længere distance mellem klubben og hjemmet, så kan man på sigt blive i så god form, at man også kan cykle frem og tilbage.

I løbet af meget få træningsgange vil man kunne mærke stor fremgang rent styrkemæssigt – og det er tilmed super sjovt at klatre. Man kan få noget ud af det, uanset hvilket niveau man befinder sig på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

cocktail