Tag medarbejderne med på en klatretur

Er du klar til nye udfordringer, og har du besluttet dig for at arbejde som selvstændig? Så har du brug for at tiltrække dygtige medarbejdere til din virksomhed, så du kan realisere dine mål for virksomheden.

Hvad er din vision og mål?

Men allerførst skal du have en forretningsplan, så du har en tydelig vision for dit firma. Det er ligesom med klatring. Man skal være fokuseret og vide, hvor man vil hen. Du skal blandt andet en tur i banken og åbne en firmakonto. Har du ikke selv opsparing nok til at starte et firma, så kan du ansøge om et erhvervslån hos Qred til favorable priser. Der skal trods alt nogen startkapital til, når du begynder som iværksætter.

Gør klatring til en social aktivitet

Uanset om du vil drive en skobutik, restaurant eller et it-firma, så skal du annoncere efter nogle dygtige og stabile medarbejdere, som kan hjælpe dig med at løse arbejdsopgaverne i firmaet. For at det faglige miljø skal fungere er det også vigtigt, at man fungerer godt socialt på en arbejdsplads. Glade medarbejdere, der føler sig værdsatte er bare mere produktive. Sørg derfor for at arrangere noget socialt samvær uden for arbejdstid. Det kan være en fredagsbar, en firmaudflugt, eller det kan være en klatretur sammen med medarbejdere. Når man har et fællesskab på arbejdspladsen, så er det også sjovere at møde op og udføre de forskellige arbejdsopgaver. Der er ingen aldersgrænse for klatring, så både unge såvel som mere modne medarbejdere kan være med på klatre-holdet.

Bevæg jer mod samme mål

Klatring er sjovt og fysisk udfordrende, og I kan enten besøge en klatreklub og klatre på en klatrevæg, eller I kan tage ud i naturen og klatre, hvor I kan have en klatreinstruktør til at guide jer. Du og dine medarbejdere kan eksempelvis beslutte jer for, at I vil øve jer på en indendørs klatrevæg i 6 måneder, og så tager I ud i naturen og klatrer på rigtige klipper. Det kræver noget øvelse at blive god til at klatre, men hvis I er tålmodige og har et fælles mål, så skal I nok nå dertil. Det handler om at have fælles mål i firmaet, og de fælles mål kan man styrke ved også at lave fælles aktiviteter, som styrker team-ånden. Bornholm er en ø, som mange danskere holder af, fordi naturen på klippeøen er så skøn. På de bornholmske klipper kan I få stor fornøjelse af at klatre, så det kan varmt anbefales, at I tager dertil, når I får lyst til at udfordre jer selv med udendørs klatring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

cocktail